top of page

Si JA til nye muligheter
Det er nå over en måned siden jeg sa opp leiligheten,

satt alle tingene mine på lager og reiste.

Jeg valgte å si et stort JA til nye muligheter...Dette er en liten barbeint hilsen fra Indonesia og Vietnam. Jeg er grepet av magien og det vakre, både i omgivelsene og menneskene her. Sansene våkner på nytt. En eventyrlig rundreise i to uker på Bali, Gili Islands og Komodo Island, og nå snart tre uker i Saigon i Vietnam.


Fargene er fylt av varme og glede. Og for hver meter jeg går ser jeg nye fortellinger. Det er uendelig mye vakkert å se og sterke menneskemøter. Det er road trips rundt Bali, chakra healing i Ubud, strender farget av røde koraller i Komodo National Park, snorkling blant de nydeligste fisker, hiking blant Komodo dragons og hummer stekt på det lokale fiskemarkedet.

Tilbake i Saigon, hvor trafikken er et helt kapittel for seg, ser jeg allikevel at folk har en ro og det er en flyt i trafikken jeg aldri har sett maken til. Det er en 'snill kjøring', selv om det i utgangspunktet ser helt kaotisk ut. Mat selges fra alle gatehjørner og til alle døgnets tider. Det føles som om luktene og lydene har inngått en konkurranse om oppmerksomheten.


Enkelte dager fristes jeg til å være i livet i gatene, andre dager er det godt å bare nyte solen og finne et roligere sted.
Min eldste datter elsker å reise og bor og jobber i Saigon for tiden, og det er med stor takknemlighet jeg får muligheten til å være sammen med henne her.


Livet skjer. Med ny inspirasjon og muligheten til en Fri-stund fra det kalde Nord, er jeg i gang med nye prosjekter. Jeg fotograferer, mediterer og skriver.


Jeg reiser videre; nye eventyr venter. En barbeint hilsen fra en medvandrere, xx 


Open my eyes and let me see.

Open my heart and let me be.

Open my mind and set me free.


- this is the call of the Freedom Seeker337 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page