top of page

KJÆRE VAKRE MEDVANDRER

Det er feiring på gang. Jeg har tatt et lite glass bobler og feirer at første online-kurs nå er åpent for påmelding, og at vi starter om under en uke. Det er tid for å stoppe opp og glede meg over små milepæler. På bordet ligger Arne Næss sin bok ’Livsviktig’. Jeg inspireres av andres forunderlige liv og tanker.

Han snakker om at vårt best utgangspunkt for fremtiden er å være tilstede i nåtiden, uansett situasjon, uansett hvor du er. At vi er tilstede i mangfoldet og alt det rare som er der. Små pusterom, små pauser, gir meg litt tid til å nyte. Til å samle tanker. Min tapre mamma nå igjennom en tøff tid med cellegift behandling for brystkreft. En tid der jeg tenker at man øver seg på å være Modig. Og at det å være sammen betyr uendelig mye. Vi øver oss sammen nå, på modighet og tilstedeværelse. Bare det å sitte på kaféen på sykehuset og spille Back Gammon, i ventetiden, gir oss gode øyeblikk. Små lysglimt.

Vi gjør alle små vandringer hele tiden, sammen og alene. At vi klarer å finne alkymien mens vi går; de små ting som gjør en forskjell, de små samtaler som løfter dagen, øyeblikk som fylles både med tårer og latter. JEG GLEDER MED NÅ OVER UTSENDELSE AV MITT ALLER FØRSTE 'NYHETSBREV' Jeg velger å dele dette i blogen, og som du ser er dette mer av den personlige type ’brev’. Jeg vil at mine nyhets-eposter skal føles som om jeg sender deg et postkort fra en reise, en vandring. Det er det jeg tenker at vi gjør når jeg sender ut disse månedlige postkortene, at du og jeg vandrer sammen inn i et lite fellesskap. Så hvis du vil motta disse, send meg gjerne en epost. Det vil være deling av ord og bilder, det vil være kurs og det vil være frivillig fellesskap på Facebook gruppe når kurs settes opp.


Jeg vandret for noen dager siden på kjente stier, tilbake på øya Koster. Øye 'vår' som vi har vært på i mange somre. Bodd i all enkelhet, i et telt. Her opplever jeg tiden annerledes. Her er vi sammen på en annen måte. Små pusterom. Enkle dager. Den øya gjør noe med meg, det er et sted jeg er litt forelska i.

Jeg håper at du gjør noe i dag som berører deg, og sender gode ønsker om at dagen din blir fin.

En Barbeint hilsen fra

Cathrine xx

49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page