top of page

INDRE VENNLIGHET, SMÅ PUSTEROM I DESEMBER


Indre vennlighet, små pusterom i desember

- mindfulness & fotografering -

Det er noe med desember, den trigger fram følelser. Familie, tradisjoner, ønsker, savn, oppsummering av året som er på hell, minner og forventninger.

Vil du være med på å skape små pusterom; litt egentid hver dag, til refleksjoner og skape egne gledestråder igjennom hele måneden?

Desember kan føles overveldende for mange av oss, så dette er en sjanse til å flette inn litt mindfulness og ro i årets siste måned.

Istedenfor å bli helt overstresset av alt som skal gjøres før jul, kan vi gi oss selv litt kos og egentid.

Vi starter 1.desember 2016. Du vil finne daglige forslag til ord, helt frem til julaften. Du kan dele bildene dine eller bare glede deg over å ta bilder, uten å dele. Du kan følge ordene som er gitt som ledetråder, eller bare gjøre dine egne ting. Du kan rett og slett velge det som appelerer til deg og ignorere resten. Og du kan bli med når som helst.

Del innlegg eller invitér gjerne noen du kjenner, som kan ha glede av å være med.

Gå til "Indre vennlighet - mindfulness & fotografering" på Facebook og bli med i gruppen vår.

Bruk også hashtaggen #indrevennlighet på Instagram hvis du ønsker å legge ut bilder der.

Velkommen inn i gruppen. En mindfulness & foto-gruppe som ønsker litt indre vennlighet i årets siste måned. Jeg ønsker at det skal være jordnært og gledesfylt; og det viktigste er å finne litt ro og bruke akkurat så mye tid som du selv ønsker.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page