top of page

MINE FØTTER VANDRET PÅ ELDGAMLE STEINER

Mine føtter vandret på solvarme steiner, eldgamle, stablet én og én, til store pyramider. På toppen av pyramiden var jeg omsvermet av store vakre sommerfugler. Som i en drøm. De sanset nok den samme gode energien der, som jeg gjorde.

Kolibrier, gekkoer og ekorn var tause vitner til min vandring på ukjente stier. Noen trær hadde bark som lignet på gammel elefanthud, andre på krokodilleskinn.

Jeg var som et lite barn, og tok inn det jeg klarte av inntrykk.

Frida Kahlo og Diego Rivera's fargerike hus, vakre hage og atelier i Coyoacán, er dypt inspirerende.


Kaktus-frukt. Granatepler fra trær i bakhagen, den ferskeste Guacamole du kan tenke deg & herlig street food. Utstillinger som gjorde dype visuelle inntrykk, Instituto de Artes Gráficas de Oaxaca & Museo Fundación Santiago Carbonell i Queretaro.

Jeg føler at jeg har fått med meg nye frø hjem. Frø som vil bli til spirer, til ny inspirasjon, til vakre nye idéer.


Den magiske sommerfugl-følelsen er med meg videre inn i nye eventyr.


Viva la vida ♡ lev livet!

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page