top of page

ET BARBEINT LIV - EN FRI SJEL

Å vandre med skjønnhet og et barbeint hjerte.
Å leve et barbeint liv, en herlig reise gjennom fortellinger, poesi,
mindfulness, en hippie sjel og det å sanse min vei gjennom livet. Det handler om å utforske og sanse verden. Det handler om visuell inspirasjon, duft-minner, bevisst lytting, den milde berøring, smaker og å stole på intuisjon; den indre viten. Det handler om glede, lek og undring.
"Det er mulig å huske den mirakuløse tilstedeværelsen i barndommen og bringe den inn i voksenlivet." -David Whyte
Trå varsomt ♡
og dans barbeint med åpent hjerte. Vær forelsket i livet. Vi vet ikke hvordan denne historien ender, vi kan bare gjøre erfaringer mens vi går veien sammen. En hyllest til et barbeint liv.
Til sminke-frie dager. Til å si Jeg elsker deg. Ja til blomster i håret, til hverdags-hår, til dype åndedrag, til salte lepper, til fregner, til sand mellom tærne, til å bryte regler, til varm te på kalde morgener, til solnedganger,
til soloppganger, til å holde hender, til å bade naken, til gode bøker, til venner som forteller deg sannheten, uansett hva. Ja til kattunger, til nyplukkede jordbær, til fullmåne, til å dra på ferie, til å være hjemme. Ja til yoga, til lange klemmer, til for mange smykker, til krampelatter, til det verker i kinnene. Ja til taushet,
til første kyss, til siste kyss, til alle kyss. En hyllest til liv og død, og de øyeblikkene imellom som gjør det hele verdt. "
(fritt oversatt fra Elephant Journal, dedikert til The Mindful Life)
Vær fri ♡ xo Cathrine

39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page